Hjelpende popstjerne-Seat

Artister har ofte flere kunstneriske gener, og nå har syngedama Shakira designet en Seat som mildt sagt vekker oppsikt.

Shakira og Seat´en hun har vært med på å bestemme utseendet til.
Shakira og Seat´en hun har vært med på å bestemme utseendet til.
Publisert Oppdatert
SE BILEN TIL SHAKIRA HER

Popstjernen Shakira er vel velkjent for de fleste. Litt mindre kjent er veldedighetsorganisasjonen hun har startet - Fundación Pies Descalzos, eller "nakne føtter-fondet" som den kan kalles på norsk. Fondet skal hjelpe barn i hennes hjemland Colombia med utdanning og mat.

Prangende gevinst
I forbindelse med starten på Shakiras europeiske turne, viser Seat og Shakira en bil de har laget sammen. Bilen skal brukes i organisasjonens PR-arbeid, og den skal loddes ut til en lykkelig person som får den overrakt på Barcelona Motor Show i juni.

Seat´en er en Leon Cupra - en bil som jo allerede i utgangspunktet er både tøff og morsom. Med 240 hk er dette den sprekeste Seat´en som er bygget for salg. Syngedamen fikk velge akkurat den fargen og de materialene hun ønsket, og Cupra´en er mildt sagt preget av hennes sans for lilla.

Enda mer lilla
Hele karosseriet er lilla metallic, det samme er mange små og større detaljer inni - til og med girkula og nedre felt av rattet er lakket i den friske fargen. I tillegg har Cupra´en fått en delskinn-innredning, prydet med Pies Descalzos logo både her og der. 18-tommerne er lakket i blanksvart, og sammen gir dette en bil som vekker oppsikt.

- Støtten til Pies Descalzos er svært velkommen, sier Shakira i pressemeldingen. - Behovet for utdanning og tilstrekkelig næring for barna i mitt hjemland er enormt, og jeg vet at Seats initiativ vil hjelpe en hel del, fortsetter popstjernen.

Penger trengs
- Ved å støtte Shakiras veldedighetsfond, viser vi vårt sosiale engasjement, kommenterer Seat-president Erich Schmitt. Seat skal støtte Shakiras Europa-turne, og bilen er med på lasset. - I alle europeiske land som får besøk av Shakiras turne, blir det muligheter for å donere penger til fondet, fortsetter Schmitt.

I tillegg til å overrekke den spesielle Seat´en til fondet, overrakte Schmitt også en sjekk pålydende bilens verdi for å gi Shakiras fond en enda bedre start.

Du kan lese mer om Shakiras veldedighetsfond på www.fundacionpiesdescalzos.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning