Her er neste 5-Serie

Neste generasjon BMW 5-Serie kommer i 2009, og testes for fullt. Den får en mer konvensjonell design, lengre akselavstand og blir bredere enn dagens modell.

Neste generasjon 5-Serie testes nå for fullt, selv om det er over et år til den kommer på markedet. Foto: Automedia
Neste generasjon 5-Serie testes nå for fullt, selv om det er over et år til den kommer på markedet. Foto: Automedia
Publisert Oppdatert

Spionbilder: BMW 5-Serie

BMWs store og herlige 5-Serie kommer i ny utgave i 2009, og det tar jo lang tid å utvikle en ny bilmodell. Derfor er BMW allerede ute på testing med bilen, og våre spionfotografer har tatt bilder.

Avdempet
Utseendet blir mer avdempet enn dagens 5-Serie, med færre særegne linjer og mindre lek med konvekse og konkave former. Med andre ord blir den mer lik den nye 3-Serie.

Bedre plass
Akselavstanden økes med ti centimeter i forhold til dagens modell, noe som borger for bedre innvendig plass. Og bredden økes også. Men den blir litt lavere, og på tross av økt akselavstand øker totallengden kun med to centimeter.

Under panseret får den motorer i god BMW-tradisjon; et knippe rekkeseksere, noen V8-maskiner, og minst en V10. Vi regner også med å se den herlige biturbomatede treliterssekseren i 5-Serie, og kanskje også en turbomatet V8. Og så ryktes det jo at en enda heftigere M5-utgave er på vei, med turbomating av V10´en.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning