Hannibal på hjul

Dent tyske Hummer-importøren Geigercars driver også med foredling av de digre bilene. Denne heter Hannibal, og fortjener navnet sitt.

Hannibal-varianten av H2 er klar for de fleste utfordringer.
Hannibal-varianten av H2 er klar for de fleste utfordringer.
Publisert Oppdatert

Geigercars er en av ikke så altfor mange driver med import av amerikanske biler til Tyskland. De modifiserer også bilene, og selger både standardvarer og komplette, fullstendig modifiserte biler fra sine lokaler.

Gigant
Hummer er et populært tuningobjekt, og Geigercars har heller ikke holdt seg unna. Denne H2-en er løftet 18 centimeter i forhold til originalen, ved hjelp av en hjelperamme i rustfritt stål, nye støtdempere og fjærer foran, og spesialbygd luftfjæring bak.

SE BILDENE HER

Den har enorme offroad-dekk - i størrelsen 38x15,5-20 - og med lysrampen på taket er den 2,44 meter høy. Bakkeklaringen har økt fra standardbilens 25 cm til drøye 40 cm.

Kraftig og begrenset
Den seks liter store V8-en har fått pustehjelp fra en kompressor, og leverer 598 hk og 780 Nm. Dette gir hyggelige prestasjoner, og selv om bilen veier over tre tonn bil, gjør den 0-100 sprinten på 8,5 sekunder.

Men på grunn av terrengombyggingen og dekkene har de heldigvis funnet ut at det er greit å begrense toppfarten til 160 km/t. Om ikke, ville bilen gjort 225 km/t.

Oppgradering
De har også utstyrt bilen med kraftigere stabstag foran og bak, og et bremseoppgraderingssett av den kraftige typen.

Det hele rundes av med en haug med høyglanspolerte biter i rustfritt stål, både for pynt og for beskyttelse av karosseri og drivverk, og et fullstendig omtrukket interiør.

MER: BIL

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning