Golf-spillerens Golf

Nå er det mulig å kjøre Golf, også for Golf-spillere. Endelig er det plass til bagene i norges mest populære bilmodell. Lanseringen skjedde selvfølgelig i Genève.

Foto: ©Michel de Vries 2006
Publisert Oppdatert

Golf stasjonsvogn har aldri vært noen suksess i Norge. Kanskje blir den det aldri, men nå gjøres det nok et forsøk. Mye tyder på at den lykkes bedre denne gang, for aldri før har Golf vært større, og trenden er at kundene kryper en klasse ned. Passat kan bli for stor, i tillegg til at Golf har vokst, og vips, man har en kundegruppe til bilen.

GOLF: SE BILDENE

Men egentlig er Golf stasjonsvogn en Jetta. Den vil også følge utstyrsnivåer, motoriseringer fra Jetta. I tillegg har den detaljer i utseende som er direkte overført fra Jetta. Golf er bare et bedre navn.

ALLE NYHETENE FRA GENÈVE

Bilen vil koster ca. 15.000 mer enn en ordinær Golf, og er således egentlig billigere enn en Jetta. Med andre ord, det er duket for mye bil for pengene. Og mye plass. Bagasjerommet tar 505 liter opp til sidevinduene. I full høyde byr den på 690 liter. Dersom du legger ned setene har du 1550 liters bagasjerom til rådighet, med andre ord mye. Den mest solgt modellen i Norge er ventet å bli dieselversjonen på 105hk. Noen 4Motion vil ikke bli å få. Golf Variant kommer til Norge i løpet av juni/august, og vi kan jo nevne at Variant sikkert er et kjent begrep for både deg og foreldrene dine. Det har nemlig vært på markedet i 45 år nå.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning