Bilutstillingen i Genève:

GLIMT FRA GENÈVE

En trailer triller forbi messehallen i Genève. Bilene er ikke engang tildekket. Derfor kan vi allerede nå vise ”spionbilder” av noen godbiter som skal avdukes på bilutstillingen de kommende dagene.

Publisert Oppdatert

imgEtter dette ene trailerlasset å dømme, er det tydelig at PSA (Peugeot og Citroën) slår på stortromma:

 

Fremst på traileren legger vi merke til to smekre sportsbilprototyper fra Peugeot: oppe til venstre og nede til høyre på bildet.

 

Ifølge informasjonssjef hos Peugeot Norge, Henning Larsen, er det langt fra sikkert at disse bilene blir satt i produksjon.

 

- Det er tvilsomt om Peugeot for alvor vil kaste seg inn i det nisjemarkedet, så spesielle sportsbiler tross alt er, sier Larsen.

 

imgLitt lenger bak ser vi noe som kan synes å være et uferdig coupéskall. Kanskje skjuler det nok et utviklingstrinn av Peugeots brenselcellesatsning?

Prototyp fra Alfa?

Men det store spørsmålet undertegnede sitter igjen med, er hva en prototyp fra Alfa Romeo gjør sammen med PSA-bilene på en fransk trailer.

 

Jørgen Bryhn hos den norske Alfa Romeo-importøren, gjorde et iherdig forsøk på å bringe klarhet i mysteriet via sine kontakter i Italia, uten konkrete resultater:

 

- Det meste vi viser er kjent på forhånd. I tillegg skal det komme en konseptbil, bare kalt Consept X, men den skal ifølge min informasjon være en SUV, ikke en roadster som dette, sier Bryhn.

 

imgDerfor er det godt mulig at "Issima" er laget av et selvstendig designfirma, basert på eksisterende Alfa Romeo-teknikk.

 

Dette skal vi selvsagt få klarhet i, men vi må vente til i morgen. Da åpner nemlig utstillingen for pressen, og vi vil bringe utvalgte nyheter derfra de kommende dagene.

 

Følg med på Vi Menn Online!

 

 

 

 

 

RELATERTE SAKER:

- Avdukninger og annen moro

- Bil med sjel

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning