LSD SOLUTIONS’ VINGEDØRER

GI BILEN VINGER

Vil du gi bilen din et skikkelig særpreg? Synes du Lamborghinis vingedører er tøffe? Firmaet LSD Solutions har løsningen for deg.

Publisert Oppdatert

Det tyske selskapet LSD Solutions tilbyr ombyggingssett for å gi en rekke bilmodeller dører som åpnes på Lamborghini-måten: oppover og fremover.

 

Og det er nettopp den italienske sportsbilprodusenten som har gitt inspirasjon til firmanavnet - LSD er en forkortelse for Lambo Style Doors.

Null nye hull

Ombyggingssettet til vingedører består ganske enkelt av et nytt dørhengsel. Dette skrus fast der det originale hengslet satt, uten at man behøver å lage nye festepunkter eller på noen annen måte gjøre forandringer på det originale.

De nye dørhengslene gjør at dørene først åpnes noe utover, og deretter vippes opp i bakkant. Siden de flyttes ut, slipper man problemer med klaring i dørkarmen og mot forskjermen.

 

Settene er modellspesifikke, i tillegg til at man kan justere hengslene i alle bevegelsesretningene for helt perfekt tilpasning til den enkelte bil.

LSD-dørene er foreløpig tilgjengelige til noen av de mest populære tuning-objektene i Tyskland, som Golf III, IV og V, Honda Civic og Audi A3.

 

En rekke flere modeller er underveis, blant annet til BMW 3-Serie og mer spesielle modeller som Nissan 350Z og Honda Prelude. Naturlig nok er det foreløpig kun todørs modeller som kan bygges om, men en stadig utvikling av produktet kan også gi firedørs-biler vingedører etter hvert.

Godkjent!

For de som er interesserte i en bil som skiller seg fra mengden, kan prisen være interessant: 1 508 euro eller snaut 12 500 kroner må du ut med for et ombyggingssett. TÜV-godkjenning skal også være mulig, noe som tillater bruk av dette her i landet.

Besøk produsenten på www.lsd-solutions.de for å se om de kan sette vinger på bilen din!

 

[email protected]

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning