Går for volum

Kia Cee´d er en spennende, rimelig og svært velfungerende nykommer. Nå vises den i en rommelig stasjonsvognutgave.

Om den føles like bra og kjører like godt som kombicoupéen, bør dette bli en vinner!
Om den føles like bra og kjører like godt som kombicoupéen, bør dette bli en vinner!
Publisert Oppdatert
Cee´d Sporty Wagon byr på mye plass i en kompakt pakke.
Cee´d Sporty Wagon byr på mye plass i en kompakt pakke.

Vi skrøt voldsomt av Kia Cee´d etter presselanseringen - bilen ser bra ut, den kjennes veldig bra, den kjørere eksemplarisk, og både priser og garantier er svært gode. Alt tyder på at dette kan bli en ordentlig hit!

Kia har tidligere varslet at det vil komme flere Cee´d-varianter - det kan se ut som om de vil lansere en full modellrekke med tredørsversjon, stasjonsvogn og cab. Nå er stasjonsvogna klar for å vises til publikum, og vi liker det vi ser.

God plass!
- Cee´d Sporty Wagon byr på alle de gode sidene til kombicoupéen, men gir ekstra praktikk og fleksibilitet, sier en entusiastisk Jean-Charles Lievens, Senior Vice President i Kias europeiske arm, i pressemeldingen.

Den 4,5 meter lange bilen har lang akselavstand, noe som borger for en stabil oppførsel på veien og god innvendig plass. Taket er dratt en centimeter opp i bakkant, hekken er dratt 23,5 cm ut bak bakhjulene, og sammen gir dette et 200 liter større bagasjerom enn i femdørsvarianten. Med 534 liter lasteplass under siderutene bak skal den være størst i klassen - det er til og med større enn i en del større biler.

Praktisk og hyggelig bilhold
Bakluka er også konstruert for å gjøre bagasjerommet så lett å utnytte som overhodet mulig; den er hengslet langt fram, så den slår mer rett opp. Kjekt på trange parkeringsplasser!

Sporty Wagon leveres med de samme gode garantiene som kombicoupéen (sju år/150 000 km). Kombicoupéen leveres her i landet med bensinmotorer på 1,4 l/105 hk og 1,6 l/115 hk, og en dieselmotor på 1,6 l/90 hk. I tillegg skal bilen bygges med en 143-hesters bensinmotor og en ny, 1,6-liters dieselmotor på 115 hk. Den kommer hit i august, og tredørsmodellen kommer for øvrig i desember.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning