BF PERFORMANCE LAMBORGHINI GALLARDO:

GALLARDO FOR ENDA FÆRRE

Om du er lei av at alle rundt deg kjører lik Gallardo som deg selv, kan du ta en prat med BF Performance.

4380fd8503164.jpg
4380fd8503164.jpg
Publisert Oppdatert

Sveitsiske BF Performance tilhører en relativt snever gjeng av tunere. De driver nemlig med bearbeiding av Lamborghini. "The home of special Lamborghinis" kaller tuneren selv sin bedrift. Som om ikke en Lamborghini var spesiell nok i seg selv

Karbon i store mengder

img
img
img
Så dersom du er lei av at alle rundt deg kjører rundt i maken Gallardo som deg, er det bare å ta en tur til Sveits.

Nå har de tatt fram en ny pakke til bilen, tilgjengelig i deler eller som komplett sett. Selvsagt er det ikke spart på detaljene her - og det er heller ikke spart på materialene.

Racinginspirert

BF-Gallardo´en er blitt en orgie i karbonfiber. Utvendig er det lett å se den nye frontsplitteren (som skal bidra til økt stabilitet i høye hastigheter), og diffuseren bak - alt naturligvis i det sterke og lette materialet.

Diffuseren er designet ut ifra de som sitter på Lamborghinis FIA-GT-racerbiler, og skal også bidra til bedre høyhastighetsegenskaper.

En hekkvinge hører også med for det rette racingpreget - selvsagt er denne også laget i karbonfiber.

Vingedører

BF Performance sier at det er svært mange som assosierer Lamborghini med vingedører. Men Gallardo har jo ikke slike. De har derfor nærmest følt seg forpliktet til å gjøre noe med dette - og skal vi dømme etter bildene så ser det jo ut til å fungere bra med designen også.

Tuneren synes visst også at Gallardos 520-hester er for stillegående. De har derfor utstyrt den med et nytt og mindre restriktivt eksosanlegg. Du kan også få kjøpt et enda mer hørbart system for bruk på bane med lave støyrestriksjoner.

Motorrom i karbonfiber

img
img
img
Når du åpner opp panseret for å vise fram godsakene, gjør det seg jo at det ser pent ut i motorrommet. BF Performance bidrar til å dra inntrykket av Lambomotoren ytterligere opp, ved å tilby et komplett motorrom-sett i karbonfiber. Tøft, men ikke billig.

Nå som Gallardo´en din begynner å få et skikkelig racingutseende, er tiden moden for å friske opp interiøret. Inn kommer for eksempel racingseter med firepunktsseler. Setene er laget i karbon, men de har også setevarme og elektrisk justering i alle tenkelige retninger.

Flytter setet - og bygger bur

Om du synes førerplassen i Gallardo er litt rar, så fikser sveitserne dette også. De kan modifisere innfestingen av førersetet, eller de kan rett og slett bare utvide setet til å passe deg.

Vil du pynte opp ytterligere, tilbyr de et femtenbiters karbonsett til interiøret som erstatter et knippe paneler og andre detaljer. Et fullbur i rustfritt stål er tilgjengelig, det samme er komfortdetaljer som et ryggekamera i hekken.

Koster penger

Lamborghini-tuning er naturligvis ikke spesielt rimelig. Det vi har skissert i denne saken, koster 28 000 euro - eller drøye 220 000 kroner etter dagens kurs. Men da skal det jo mye til at du møter noen med lik kjerre, også

Besøk BF Performance på www.bf-performance.com.

 

[email protected]

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning