BREYTON BMW 1-SERIE:

FULL PAKKE TIL BMW-MINSTEMANN

Tyske Breyton leverer nå full pakke til din BMW 1-serie.

Publisert Oppdatert

Tyske Breyton ble grunnlagt i 1982, og i begynnelsen utviklet Breyton komplette designstudier og enkeltbiter for store selskaper som AMG og BMW.

Siden slutten av 80-tallet har de laget sine egne tuning- og stylingbiter, og leverer nå utelukkende til BMWs forskjellige modeller - inkludert Mini.

Det foreløpige høydepunktet i Breytons historie er deres heftigste variant av forrige generasjon 3-serie; med 3,2-liters motor, 528 hk og 550 Nm, 0-100 på 4,9 sekunder og 328 km/t i toppfart var dette den raskeste og kraftigste 3-serie i en periode.

Kompressor

BMWs minstemann, 1-serie, er en kjøreglad bil. Men selv med dagens største tilgjengelige motor savner vi mer kraft i bilen. BMW retter nå på dette ved å produsere bilen med treliters sekser under panseret (130i kommer om litt), men for deg som allerede har kjøpt en 1-serie så finnes det også en løsning.

Breyton leverer nemlig en kompressorpakke til 120i. Effekten økes fra 150 til 225 hk, og dreiemomentet økes fra 200 til 273 Nm. Dermed skulle vi tro bilen får de kreftene den fortjener.

20-tommere

Tuneren leverer også nytt understell til bilen din. Sportsunderstellet senker 50 millimeter foran og 30 millimeter bak, og sammen med nye stabilisatorstag skal dette gi en enda mer sportslig og direkte kjøreopplevelse.

I kombinasjon med tunerens tjuetommers felger, ni tommer brede og skodd med 225/30-dekk rundt om, skal også veigrepet være sikret.

Aerodynamikk-pakke

Breyton har lang erfaring med design og produksjon av aerodynamikkforbedrende biter. Til 1-serie har de tatt fram et sett bestående av en støtfangerleppe foran og bak, samt et sett med sideskjørt.

Som prikk over i´en må du jo sette på sportseksosanlegget i rustfritt stål; i tillegg til å se bra ut skal det både gi mer godlyd og frigjøre litt ekstra kraft.

Karbon

Breyton tar også for seg interiøret i 1-serie. Og i motsetning til en del andre interiør-pyntere bruker de ekte karbonfiber - som lakkes i den fargen du vil.

Håndbrekk, fotstøtte, girspaktopp, innstegslister og pedalsett i karbonfiber er noe av det du kan kjøpe fra tuneren.

Mer informasjon finner du på www.breyton.com

 

[email protected]

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning