SPIONBILDER: NISSAN QASHQAI:

Friskere Nissan-takter

Nissan vil fornye sitt image, og vil lansere en rekke nisjemodeller i stedet for tradisjonelle biler.

44bbd6690740b.jpg
44bbd6690740b.jpg
Publisert Oppdatert

img

img

Nissan har hatt stor suksess med X-Trail, og den nye,kompakte Note er også et skritt i nisjemodell-tankegangen tilNissan. For ting skal være spennende og moro hos Nissan, ogingredienser som firehjulstrekk og fleksibilitet skal gjøre at denjapanske konkurrenten selger flere biler.

Crossover på vei

Qashqai (det kommer nok til å ta litt tid førvi klarer å skrive det navnet uten måtte tenke litt) er encrossover - en blanding av SUV, MPV og en tradisjonellstasjonsvogn. Den har firehjulstrekk, og vi regner med etfleksibelt interiør med en seteløsning av den praktiskesorten.

Våre spionfotografer har her knipset Qashqai under testing på tyskeveier. Skal vi dømme ut ifra bildene, ser bilen ut til å fåkompakte ytre mål, men den blir relativt høy. I følge våre kilderfår den firesylindrete bensin- og dieselmotorer under panseret, ogtoppmodellen får sannsynligvis en bensin-sekser.

Flere nisjemodeller

Qashqai skal vises på bilutstillingen iGenève tidlig neste vår, og kommer på markedet høsten 2007.

Det ryktes for øvrig at det ikke blir noen direkte etterfølgere tilNissans Almera- og Primera-modeller; også her vil det komme flerenisjemodeller i stedet.

 

[email protected]

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning