Friskere Golf stasjonsvogn

Synes du kompakte stasjonsvogner er kjedelige? Abt frisker opp den nye Golf stasjonsvogn, og resultatet blir småtøft.

Med lavere bakkeklaring, stylingsett og større hjul blir en ellers så folkelige VW Golf stasjonsvogn egentlig ganske så tøff.
Med lavere bakkeklaring, stylingsett og større hjul blir en ellers så folkelige VW Golf stasjonsvogn egentlig ganske så tøff.
Publisert Oppdatert

Den nye Golf stasjonsvogn har med seg alle de gode sidene til den vanlige Golf, og byr på god lasteplass i tillegg. Men særlig sporty og tøff, det kan vi ikke si at den er.

Alle nyhetene fra bilmessen i Genève 2008

Tyske Abt driver med tuning av blant annet Volkswagens modeller. Nå har de frisket opp den kompakte stasjonsvogna noen hakk.

Lavere, tøffere og mer sporty
Det såkalte VS 4-stylingsettet gjør den tøffere og lavere. En leppe under frontfangeren, dype sideskjørt og en hekkvinge er på plass, og et nytt, dobbelt eksosutblås frisker også opp. Med tunerens egne felger, i opptil 19-tommers størrelse, og lavere bakkeklaring blir den enda mer sporty.

Abt tilbyr både enkle senkesett og komplette, justerbare sportsunderstell. Det gjør at du kan få fram de kjøreegenskapene du selv ønsker.

Nå som både utseendet og kjøreegenskapene er tatt hånd om, er det på tide å gjøre noe med motorene.

Ekstra kraft
Tuneren tilbyr trimming til de aller fleste motoralternativene, og gir den 1,4 liter store og 170 hk sterke bensinmotoren 210 hk, den 1,9 liter store dieselmaskinen på 90 eller 105 hk får 25 hk ekstra, og den 170 hk sterke tolitersdieselen trimmes til 190 hk.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning