Frisk CR-V

Det blir helt sikkert en god del nye CR-V´er på veien etter hvert. Honda har nettopp vist fram en variant som skiller seg fra mengden.

Publisert Oppdatert

Det er blitt solgt mange Honda CR-V her i landet, og vi skjønner deg godt. Bilen kjører godt, den er komfortabel og den er rommelig. Den nye generasjonen CR-V, som Vi Menn Bil nettopp har fått kjøre, fortsetter den gode trenden - dette er en veldig fin bil.

Og med relativt fornuftige priser, skal du ikke se bort ifra at det kan bli en god del av den nye CR-V på norske veier, også.

Mer sportslig
Honda har nå vist fram det de kaller "Sport Concept CR-V". Med 19-tommere skodd med 245/45-dekk, et senkesett samt nye og dypere støtfangere er kanskje ikke terrengegenskapene lenger så heftige. Men den skal gi en desto mer sportslig opplevelse på veien, skal vi tro produsenten.

Innvendig har den også fått noen oppgraderinger, blant annet sportsseter fra den amerikanske Civic-toppmodellen Si, og en haug med karbonfiberbiter.

Vi vil anta at det blir en del ettermarkedsbiter å få til CR-V etter hvert. Kanskje Honda til og med setter det de her viser fram i produksjon?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning