NOVITEC ROSSO FERRARI 575M MARANELLO:

FOREDLET FERRARI

Novitec Rosso har tatt fram full pakke til Ferrari 575M Maranello.

Publisert Oppdatert

Det er ikke så mange som leverer styling og tuning til Ferrari. Og det er kanskje heller ikke så rart; de fleste er vel enige i at det er få Ferrari´er som trenger noe ekstra.

Men om du er lei av at din nyinnkjøpte Ferrari ikke skiller seg nok ut i mengden, leverer tyske Novitec Rosso nå full pakke til din 575M Maranello.

Enda mer effekt

Den 5,75 liter store V12´en yter i utgangspunktet 515 hk og 589 Nm. Med Novitec Rossos justeringer på motorstyringen, og et nytt, komplett eksosanlegg i rustfritt stål, økes dette til 533 hk ved de samme 7250 omdreininger i minuttet og 596 Nm ved 5300 o/min.

Eksosanlegget har for øvrig en annen positiv bivirkning; de støydempende flapsene - som regulerer gjennomstrømningen og lyden på lave turtall - er fjernet, det samme er den ene lyddemperen.

Dermed kan du nyte tolverens herlige musikk uansett turtall.

Enda mer sport

Tuneren har også tatt fram et understellssett til bilen. Nye, justerbare støtdempere og fjærer senker bilen en smule, og skal bidra til enda bedre kjøreegenskaper.

Nye bremser er på plass, med skiver i den voksne størrelsen 380 millimeter. Disse klemmes av åttestemplede kalippere foran og firestemplede bak.

Og dersom du synes at de originalmonterte attentommerne er litt for små, leverer Novitec Rosso egendesignede nittentommere (ni tommer brede foran og 12,5 tommer brede bak) skodd med henholdsvis 255/35- og 355/25-dekk foran og bak.

Styling på en Ferrari?!

Det er ikke ofte man ser stylede Ferrari´er rundt omkring. Men Novitec Rossos sett til 575M Maranello ser i hvertfall ganske så diskret ut, og kan kanskje bli aktuelt for noen og enhver.

En ny frontfanger, matchende sideskjørt og bakfanger - sistnevnte med plass til de to doble eksosendestussene - skal forbedre bilens aerodynamikk. En ny hekkvinge gjør også sitt til at bilen skiller seg ut fra mengden.

Med eller uten lakk

Du kan selv velge om du vil ha bitene i glassfiber eller karbon, og om du velger sistnevnte materiale kan du også velge om du vil ha det med eller uten lakk.

Novitec Rosso leverer også et nytt sett med baklys til Ferrari´en. Disse har mørke glass og gir et mer distinkt utseende. Matchende sideblinklys hører også med.

Interiøret må få sitt

Dersom du føler at du kunne sittet enda litt bedre fast i din 575M Maranello, kan tuneren også levere nye framstoler til bilen. De lette stolene kan fåes i lær- eller alcantarakvalitet etter eget ønske, og farges slik du vil.

Du kan kjøpe deg et nytt ratt, og et pedalsett og fotstøtte i aluminium. Girkule i karbonfiber ser jo tøft ut, og med tanke på den oppgraderte effekten er det bare naturlig at du lar tuneren oppgradere speedometeret så det graderes til 360 km/t. Og når du først er i gang, kan du like godt ta med turtellerskiva med rød eller gul bakgrunn også.

Full lær-pakke

Om dette ikke er oppgraderinger nok, har Novitec Rosso laget en spesialpakke kalt Supersport.

Denne inkluderer de nevnte forsetene, taktrekk, dørsider og alle vindusstolpene og -rammene i skinn. Øvre og nedre del av dashbordet dekkes med skinn, det samme skjer med solskjermen, håndbrekket og rattet. Kort sagt; alle flater dekkes av skinn i beste kvalitet.

Ingen priser er offentliggjort, men du kan jo besøke tuneren på www.novitec.net for å kikke mer.

 

[email protected]

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning