FORD ÅPNER FOCUS

FORD FOCUS COUPÉ-CABRIOLET:

Det overrasket ingen at også Ford nå kaster seg på kompaktbil-med-fire-seter-og-hardt-tak-som-kan-legges-ned-trenden.

440b4f0a45d36.jpg
440b4f0a45d36.jpg
Publisert Oppdatert
img
img
Ford avduket den ventede Focus Coupé-Cabriolet på bilutstillingen i Genève. Vi har tidligere fått se deres Vignale Concept, og produksjonsversjonen er ikke så altfor langt unna konseptet.

Pininfarina

Den åpne Focus´en er utviklet at den europeiske Ford-avdelingen, i samarbeid med det italienske designhuset Pininfarina. Taket er todelt, og opereres ved hjelp av elmotorer. Med et knappetrykk kan du dermed velge om du vil ha en todørs coupé med hardt tak eller en cabriolet.

Bilen har fire seter, og Ford hevder at den også skal ha anstendig bagasjeplass - selv når taket er nede. Innvendig finner vi velkjente Focus-former, men nye farger og materialer blir tilgjengelige.

To med bensin, en med diesel

- Focus Coupé-Cabriolet er designet som en Grand Tourer, ikke en rendyrket roadster, sier Jon Wellsman, Brand Manager for Ford Europa, i pressemeldingen. - Og den skal være flott å kjøre, enten taket er av eller på.

Til å begynne med vil Ford Focus CC bli tilgjengelig med en bensinmotor på 1,6 liter og 100 hk og en toliter på 145 hk, samt en dieselmotor på to liter og 136 hk. Så får vi bare krysse fingrene for at også den åpne Focus har arvet de artige kjøreegenskapene til søsknene.

Hit til landet skal den komme i begynnelsen av 2007. Vi krysser fingrene for at også den åpne Focus kommer i herlig ST-trim med den flotte rekkefemmeren i mellomtiden!

 

[email protected]

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning