For en perfekt date

Suzukis nye bil er bygget som en rullende kino. Dette må da være et perfekt sted for en date?

Suzuki´en har fått en spesiell stylingpakke og unik lakk.
Suzuki´en har fått en spesiell stylingpakke og unik lakk.
Publisert Oppdatert

SUZUKI FLIX: SE BILDENE

Å dra på kino med en date er vel ansett som å være en ganske så sikker løsning. Da får man også noe å snakke om etterpå - spesielt dersom filmen er skikkelig dårlig. Det kjedelige er at det kan bli et vakuum fra det øyeblikket man går ut av kinosalen og skal komme seg til et sted man kan ta en matbit og prate litt i ro og mak.

Full kino
Suzuki har nå vist fram løsningen på dette problemet: en XL7 bygget som en kino. Det er bare å åpne opp selvmordsdørene og stige inn. Mens du kjører til et passende sted, kan den utkårede se en forsmak på filmen på små skjermer plassert rundt omkring. Når du så har parkert - for eksempel på parkeringsplassen utenfor din nærmeste fastfood-sjappe - er det bare å sette i gang systemet.

Med et knappetrykk åpnes taket, og et 60-tommers lerret heises opp. Kinostolene i bilen - det er fire av dem - snus i "riktig" retning, i gulvet og i dørene tennes lysdioder for den rette stemningen, det THX-sertifiserte, digre stereoanlegget mater på med lyd, og det er bare å starte projektoren som er plassert foran på biltaket og nyte opplevelsen.

For en, to eller veldig mange
Om du synes en 60-tommer er litt snaut, eller vil gi daten en enda mer spesiell filmopplevelse, kan du droppe lerretet og i stedet projisere filmen på en egnet vegg, reklameplakat eller annen flate der ute. Da mister dere kanskje noe av den intime opplevelsen, men på den annen side så gleder du sikkert flere tilskuere.

Nei da, du får ikke kjøpt dette i butikken. Men bilprodusentene forsøker stadig nye løsninger for å knytte bilen tettere til livsstilen din, enten det er snowboarding, racing eller kinointeresse som står deg nærmest. Og hvem vet: kanskje du om noen år kan gå til forhandleren og bestille en kinobil?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning