MHW MINI COOPER S:

FEIT MINI

Tyske MHW har nå bygget ferdig sin nyeste demobil.

Publisert Oppdatert

Den tyske bilutstyrsleverandøren MHW har akkurat bygget ferdig sin nye demobil, og viser nå hva de kan gjøre med en Mini. Og denne Mini Cooper S´en har bortimot full pakke.

Lambo-dører

Vingedører i Lamborghini-stil er en selvfølge om dagen, og Mini´en ser ut til å være klar til å ta av.

Det feite stylingsettet - bestående av nye støtfangere og sideskjørt med tilhørende voksne skjermbreddere, en tredelt hekkvinge og en ny grill - gir den unektelig et heftig utseende. Prisen er om lag 11 500 kroner for dette settet.

Lavere og sprekere

Utseendet kompletteres med nye luftinntak på panseret, LED-blinklys med kromgitter-omramming, særegne baklykter i tredimensjonal stil, og ikke minst svære felger med bittelitt gummi. Og den er naturligvis senket, med et KW-sett, som også gjør bilen stivere.


Den 1,6 liter store kompressormotoren er trimmet med chip, grenrør og åpnere eksos, og yter nå rundt 220 hk. Større bremser er også på plass for å tøyle moroa; store, todelte skiver rundt om med seksstemplede kalippere foran.

Veltebøyler!

Mini´en har i tillegg fått full innvendig gjennomgang. Biter i lær og karbon har funnet plass stort sett over alt, og bøtteseter i svart skinn støtter deg også i de krappeste svingene.

Nytten av de forkrommede veltebøylene - slike som Mini Cabriolet har som standard - montert i en lukket bil kan sikkert diskuteres, men det ser jo bra ut da

Fargeskjerm i bakspeilet

MHW har også utstyrt S´en med parkeringssensorer foran og bak, et ryggekamera - som filmer i 153 graders vinkel - der fargeskjermen er integrert i sladrespeilet, og ikke minst et head-up display som projiserer farten din opp på frontruta.


Sjekk www.mhw.de for mer info.

 

[email protected]

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning