Fantastisk samling

Har du lyst til å se gamle reklamefilmer for biler, dokumentarer, filmer fra bilutstillinger, gammel racing og mye annet? Nå er en enorm samling tilgjengelig for deg.

Filmer fra bilpresentasjoner og en god del reklamefilmer er også med. Her ser vi en annen generasjons Saab Sonett fra 1967.
Filmer fra bilpresentasjoner og en god del reklamefilmer er også med. Her ser vi en annen generasjons Saab Sonett fra 1967.
Publisert Oppdatert

Se bildene her
Flere bilnyheter

Universal Motoring History har lansert et nettbasert arkiv for bil og motor, der du enten kan kjøpe enkeltfilmer og se de på nett, eller kjøpe en hel samling med over 500 filmer.

Arkivet inneholder filmer fra hele bilens historie - de eldste fra slutten av 1890-tallet - og fram til i dag. Samlingen består av et stort antall filmer som tidligere har vært ansett som tapt for alltid, men Universal Motoring History har med hjelp fra bilprodusenter, reklamebyråer, internasjonale filmarkiver, ulike staters arkiver og mange andre klart å samle sammen en anstendig mengde av dem.

Filmer om det meste
De fleste filmene er mellom to og ti minutter lange, og viser bilens og transportens utvikling fram til i dag. Her dekkes de fleste områder; reklamefilmer, starten på masseproduksjon, fartsrekord-forsøk, bilutstillinger, nybilpresentasjoner og mye mer.

Du finner også mye motorsport her - med blant annet en rekke filmer fra berømte løp på baner som Le Mans, Monte Carlo og Indianapolis - i tillegg til mer særegne ting som flygende biler, stuntkjøring, dokumentarfilmer om berømte førere og konseptbiler.

Rett og slett en komplett samling for deg som er bilinteressert.

Leveres på harddisk
Hver uke legges fem filmer på nett, som du kan få se for snaue fire britiske pund - altså en snau tier per stykk. Eller så kan du kjøpe den komplette samlingen og få den levert på en portabel harddisk - som du så kan bruke til andre formål senere - for drøye 2400 kroner. Det blir jo ikke mange kronene per film, og en harddisk er jo alltid kjekt å ha.

Det er på tide å starte julegavehandlingen til deg selv, er det ikke?

www.auto-history.tv

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning