Fantastisk gressklipper

Nå er det snart tid for å begynne å grue seg til plenklippingen. Tenk om en hadde hatt en gressklipper som denne.

Om man hadde hatt noe sånt å holde i, hadde plenklipping blitt skikkelig moro!
Om man hadde hatt noe sånt å holde i, hadde plenklipping blitt skikkelig moro!
Publisert Oppdatert

Franske Kadeg Boucher har tydeligvis sans for det vakre, i tillegg til at han mildt sagt er flink til å jobbe med datadesign. Og når han blander dette motorsport-entusiasme, blir det imponerende. Han sier selv at han vil starte et bildesign-byrå etter hvert, og det han viser her tyder jo godt for fremtiden.

Detaljrik og historierik
Denne flotte gressklipperen finnes dessverre bare som digitale designskisser, selv om vi naturligvis håper noen tar hintet og begynner å bygge. Inspirasjonen er hentet fra John Player Special-F1-bilene, og den har både design, detaljer og farger som de legendariske JPS-bilene.

Det britiske tobakkselskapet sponset motorsport i mange år, og det er spesielt Lotus' F1-team vi kjenner med disse fargene - de var svarte med gull fra 1972 til 1978, og fra 1982 til 1086. Men fargene ble også blant annet brukt på BMWer i standardbilløp i Australia på 80-tallet.

Svinger med F1-ratt
Gressklipper-modellen har fått svingbare forhjul, motorsportsinspirert hjuloppheng med spiralfjærer, og den har skivebremser, tøffe felger og ordentlige hjul. I stedet for et helt ordinært håndtak har klipperen fått et F1-ratt, med LCD-display og knapper og alt som hører med. Og du bruker selvsagt rattet for å svinge forhjulene.

Lokket over sylinderen er dessuten formet som en hjelm, så det nesten ser ut som om gressklipperen har en fører!

Se mer av den vakre klipperen her: http://malonet.cgsociety.org/gallery/

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning