Familiedrøm med 330 hk

Volvo V70 er en diger, velkjørende og komfortabel bil, med godt snev av deilig eksklusivitet. Heico Sportiv har fikset på den, både teknisk og visuelt.

Med åpnere og lavere front blir V70 et par hakk mer sporty.
Med åpnere og lavere front blir V70 et par hakk mer sporty.
Publisert Oppdatert

Tyske Heico Sportiv har spesialisert seg på Volvo-tuning, og nå har de tatt seg av den store, flotte og velkjørende V70. Den nye, tøffe fronten gir et mer aggressivt preg, og større lufteåpninger gir bedre kjøling av motor og bremser. En mer åpen grill er også på plass.

Bak har den også fått en ny støtfanger, med plass til tunerens nye eksosanlegg med to doble utblås. De har også satt på et sett nye sideskjørt, i samme stil som de nye støtfangerne. Og innvendig har de byttet ut et knippe biter med sine egne aluminiumsdetaljer.

Store hjul og mye motor
De nye Volution-felgene - her i 20-tommers størrelse - passer fint til bilen, og finnes også i et hakk mindre størrelse. I tillegg har de fikset litt på motoren i toppmodellen T6; den turbomatede sekseren er trimmet fra 285 til 330 hk, og med automatgir og firehjulstrekk klarer den 0-100-sprinten på 6,2 sekunder. Og toppfarten er elektronisk begrenset til 250 km/t.

Alle oppgraderingsbitene kan kjøpes enkeltvis, eller i en pakke. Og går du hele veien, ender du opp med en bil du kan kalle Heico HS7.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning