Elegant BMW-coupé for familien

Mercedes-Benz laget en ny nisjemodell med sin CLS – en elegant coupé med fire dører. Men de får ikke ha nisjen for seg selv særlig lenge.

Illustrasjon: Automedia
Illustrasjon: Automedia Foto: © Automedia
Publisert Oppdatert

SE VÅRE BILGALLERIER

Mercedes-Benz CLS er en bilmodell som foreløpig ikke har noen direkte konkurrenter. Den elegante coupéen med fire dører er som kjent basert på E-Klasse, men skal gi noe ekstra for de kundene som ønsker å skille seg fra mengden - og for de som ønsker noe et sted mellom E-Klasse og S-Klasse.

Flere kommer
Audi har varslet at de vil komme med en liknende, A6-basert modell om ikke lenge. Volkswagen arbeider med en slik versjon basert på Passat. Og her får vi se en skisse av BMWs kommende modell.

Bilen skal lukke gapet mellom 5-Serie og 7-Serie, og også BMWs modell får elegante linjer og fire dører. Under skallet finner vi både biter fra 5- og 7-Serie, med motorer hentet fra øverste hylle i 7-Serie-rekken.

Sport, eleganse og komfort
BMW vil også at denne skal by på sportslige kjøreegenskaper, uten at det skal gå særlig på bekostning av komforten. Regn også med et påkostet interiør, beregnet for de som vil ha mye av det lille ekstra.

Det kan imidlertid ta noe tid før vi får se denne på veien; våre kilder antar at den ikke kommer før i 2010.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning