Dust bak? Gi beskjed!

Har du lyst til å si hva du mener om at bilen bak deg ligger klistret til støtfangeren din? Nå får du muligheten.

Et lite smil i hverdagen kan bety så mye.
Et lite smil i hverdagen kan bety så mye.
Publisert Oppdatert
Lystavla festes til bakruta med sugepropp.
Lystavla festes til bakruta med sugepropp.
Fjernkontrollen lar deg få utløp for dine meninger bak rattet.
Fjernkontrollen lar deg få utløp for dine meninger bak rattet.

Det hender at en får veldig lyst til å si hva en mener om kjøringen til den bak seg. Å ha en bil liggende på støtfangeren er ikke bare irriterende - det kan også være farlig for deg, dersom du må bråbremse og den bak ikke rekker å reagere.

Men det kan også hende du har lyst til å gi den bak deg en liten oppmuntring - en slags "takk for at du slapp meg inn foran deg" eller noe liknende. Et kjapt nødblink-blink fungerer jo greit i noen sammenhenger, men er vel ikke helt lovlig.

Idiot - eller et lite smil
Nå finnes det endelig en duppedings for deg som har lyst til å uttrykke deg litt i trafikken. Drivemocion er navnet på en liten lystavle som festes til bakruta med en sugepropp. Ved hjelp av en trådløs fjernkontroll - som jo helst bør festes et lett tilgjengelig sted på dashbordet - kan du så få den til å lyse opp med forskjellige uttrykk til de bak deg.

Den finnes i tre forskjellige versjoner (den rimeligste med smilefjes og surt fjes, den mellomste med smilefjes, " THANKS" og "BACK OFF", eller den dyreste med surt fjes og "IDIOT" i tillegg.

Billig moro
De fire batteriene i dingsen skal i følge selgeren gi muligheter for å sende meldinger i et halvt års tid, selvsagt litt avhengig av hvor uttrykksfull du er.

Ikke veit vi om dette er lovlig, men det er i hvertfall moro! Prisen begynner for øvrig på drøye 160 kroner.

Du finner Drivemocion på www.au-my.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning