Dunderbrakke for bonden

En bonde er ikke hva en bonde var. Nå skal også han ha luksus, og Toyota har nylig lansert luksus-bonde-bilen Tundra Crew Max.

Publisert Oppdatert

ALLE NYHETENE FRA DETROIT

Toyota er i ferd med å ta over tronen som verdens største bilprodusent. GM må snart se seg slått, til og med i eget hjemland. Årsaken er logisk for noen, ukjent for andre. Toyota sier det skyldes at de lager riktige biler i tiden. Vi deler den forklaringen, og at GM ikke lenger er verdens største finner man svaret på i bilsortimentet.

Utfordrer
Tundra Crew Max utfordrer til og med de store pickup produsentene på hjemmebane, og slikt er ikke populært. Men kundene velger, og de ser ut til å ha akseptert de store pickupene fra de japanske leverandørene. Se bare på fjoråret, hvor en Honda fikk prisen "Truck of the year".

Stor motor
Tundra har eksistert en stund, men kommer nå i Crew Max versjonen, som byr på en gigantisk kupe med stor plass i baksetet, og ekstra store bakdører. Motoralternativene blir som før, men en 4,7 eller 5,7 liters i-Force maskin. Vi snakker selvfølgelig om V8'ere. Dersom du er av den mer puslete typen, så kan den fås med en 4-liters V6 også, men det er feigt. I hver fall for en amerikaner. Og tundra selges dessverre bare på den siden av dammen foreløpig, men om du absolutt vil ha en, så let i annonsene. De tas hjem av de såkalte gråimortørene. Kjør pent.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning