Dunder-coupé

Mercedes-Benz CL 63 AMG: Det kommer ikke som noen overraskelse at Mercedes-Benz har latt hustrimmeren AMG legge vantene på den nye CL.

MB cl amg
MB cl amg
Publisert Oppdatert

Mercedes-Benz´ digre luksuscoupé CL kommer nå i en heftig AMG-utgave. AMG bruker sin nye 6,3-liter store V8 på 525 hk og 630 Nm koblet til en sjutrinns automatkasse, noe som sender bilen fra stillestående til 100 km/t på 4,6 sekunder. Toppfarten er som vanlig elektronisk begrenset til 250 km/t.

Velg oppsett selv
Som sjåfør kan du velge mellom flere oppsett på bilen - de ulike valgene påvirker hvor raske og brå girskift du får, gassresponsen, og understellsoppsettet.

AMG lover at uansett innstilling, skal bilen være morsom å kjøre - uten at det går på bekostning av komforten.

19-tommere skodd med 255/40-dekk foran og 275/40-dekk bak sørger for bakkekontakt - om dette er for spedt står også 20-tommere som et tilvalg på utstyrslista. Digre bremser er naturligvis også på plass.

Diskret, men sportslig
CL´en har fått full stylingpakke fra AMG - som vanlig av den diskré sorten. Den ligger lavere på veien, den har større luftinntak i fronten, og noe endrete frontlykter gjør også at du skal se at dette er en AMG-coupé.

Innvendig har den fått dype sports-multikonturseter med massasjefunksjon, sportsratt, instrumentpanel med integrert rundetidsmåler, og en rekke pyntebiter i edelstål.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning