Speed TV:

DRØMMEKANALEN

I USA har de en TV-kanal som sender motorsport 24-timer i døgnet. Vår mann, Atle Gulbrandsen, er glad kanalen ikke finnes i Norge.

Publisert Oppdatert
img

Formel 1 sendes direkte på Speed TV i USA.

Jeg husker en gang jeg var i Tucson, Arizona. Jeg var der for å se den flotte naturen og oppleve det byen hadde å by på, men da jeg dro derfra hadde jeg ikke sett noen ting. Det hadde seg nemlig slik at hotellet jeg bodde på hadde Speed TV.

 

Jeg må innrømme at jeg satt klistret til skjermen. Og det stoppet jo aldri heller. Speed TV sender nemlig motorsport 24-timer i døgnet, og det er ikke noe dårlig motorsport de sender heller. Hør bare her:

 

24-timer på Nürburgring, 24-timer på Le Mans, American Le Mans Series, Barber Dodge Pro Series, Champ Car direkte, VM i rally, det amerikanske mesterskapet i rally, historisk rally, Formel 1 direkte, Formel 3000, Grand Am, det amerikanske mesterskapet i dragracing, Toyota Atlantic, Trans Am og mye, mye mer.

 

img

Champ Car World Series kan du se direkte på Speed TV.

Når det gjelder NASCAR - amerikas STORE bilsport - sender Speed TV ikke mindre enn 17 ulike programmer om den spesielle motorsportsgrenen.  I tillegg sender de båtracing som det amerikanske offshore-mesterskapet og motorsykkelracing som blant annet MotoGP, VM i Superbike og Speedway Grand Prix.

 

Som om ikke det er nok har de egne magasin program som går litt utenfor motorsport som omhandler fly, nye biler og klassiske biler.

 

img

Speed TV har hele 17 programmer bare om NASCAR...

På kommenator siden finner vi storheter som Derek Bell, Peter Windsor, Johnny Benson, Ken Schrader og Darell Waltrip.

 

Nei, jeg er riktignok det mange vil kalle sykelig opptatt av motorsport. Men jeg prøver faktisk så vidt det er å ha et liv utenom også. Med Speed TV kunne jeg ha glemt akkurat det...

 

Mer informasjon på www.speedtv.com

 

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning