SCHUBERT AUDI TT DESPERADO:

DESPERAT TT

Østerrikske Schubert har tatt for seg Audi TT, og gitt den utseende og motorkraft som passer til bilens nye etternavn: Desperado.

Publisert Oppdatert

Schubert har tatt frem sitt eget stylingsett og trimsett til Audi TT. Da dette ble satt sammen i en og samme bil, fant folket hos den østerrikske tuneren ut at "Desperado" var det eneste passende navnet.

Dobling pluss pluss

Schubert har tatt utgangspunkt i den 180 hester sterke, turbomatede 1,8-literen i TT. Med endringer i styringsprogrammene, større intercooler og enkelte endringer i fronten for å styre mer kjølende luft inn mot motoren, leverer den 245 hk og 345 Nm.

Schubert er imidlertid behjelpelige om du skulle ønske mer under panseret; de har pakker med opptil 385 hk fra 1,8-literen.

Pynt må til

Schubert mener at TTs utseende kunne ha godt av en liten oppgradering, og leverer sitt eget stylingsett til bilen.

Den nye støtfangeren etterligner Audis nye grill-formspråk, og er tilpasset luftinntakene til den trimmede motoren. Nye sideskjørt og en dypere støtfanger bak gir en skarpere profil, og legger bilen noe nærmere bakken.

En voksen hekkvinge er jo en selvfølge, og Schuberts utgave har i tillegg fått store luftinntak på sidene. Plastbitene - som for øvrig passer alle Audi TT - koster deg om lag 22 000 kroner til sammen.

Blått og bredt

Desperado-pakken består også av nytt eksosanlegg med doble utblås, og du kan få beskyttelsesplater over utblåsene for å beskytte støtfangeren mot varmen.

Østerrikerne har også satt på litt heftigere bremser og et justerbart sportsunderstell som både senker og stiver opp bilen.

 

Spacere dytter de brede attentommers felgene med 235.40- dekk foran og 265.40-dekk bak lengre ut i hjulbuene. Og når det hele lakkeres i Schuberts "hemmelige" fargeblanding, blir Desperado´en vanskelig å overse.

 

[email protected]

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning