Toyota Auris Space Concept:

Corolla-smakebit

Ingen er vel i tvil om at det Toyota kaller Auris Space Concept er en smakebit på neste generasjon Corolla.

Toyota Auris Space Concept:
Toyota Auris Space Concept:
Publisert Oppdatert

Det har vært snakk om neste generasjon Toyota Corolla i lang tid nå. Vi har jo også sett en rekke spionbilder der Corolla testes. Ryktene skal ha det til at modellen var ganske så nær produksjon, da noen Toyota-topper fikk se den nye Honda Civic. Dermed var det rett tilbake til tegnebrettet, og her får vi se Auris Space Concept.

Friske takter!
Auris viser helt nye takter fra Toyota - spennende former og friske linjer. Det skal også være lagt vekt på at bilen skal være morsom og engasjerende å kjøre.

Den høyreiste bilen er rommelig, og interiøret skal by på høy grad av kvalitetsfølelse. Ergonomien skal også være godt gjennomarbeidet. Også Auris har fått et digert glasstak - det finnes jo knapt en konseptbil uten på Paris-utstillingen! - og store vindusflater gir et lyst interiør. De i baksetet kan hygge seg med flatt gulv; her er ingen tunnel som ødelegger for beinplassen.

- Viser veien
Navnet Auris er utviklet fra det latinske ordet for gull - og denne fargen gjennomsyrer også konseptet. Men selv om den på mange måter er nyskapende i en ellers noe traust Toyota-modellrekke, er Toyota klare på at denne bilen skal vise veien de vil følge framover.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning