CL light

Neste generasjon Mercedes-Benz CLK testes for fullt. Den blir en mer sportslig C-Klasse – eller en mindre variant av CL, om du vil.

CLK er ment å være en mer sporty bil enn den vanlige C-Klasse, både hva utseende og kjøreegenskaper angår. Foto: Automedia
CLK er ment å være en mer sporty bil enn den vanlige C-Klasse, både hva utseende og kjøreegenskaper angår. Foto: Automedia Foto: Automedia, Inh. Andreas Conradt
Publisert Oppdatert

Coupévarianten av Mercedes-Benz C-Klasse heter CLK, og siden det nå er en ny C-Klasse i butikkene, er det også tid for utskiftning av dagens CLK. Den nye modellen testes nå av Mercedes-Benz´ utviklere, og spionbildene vi har fått tyder i hvert fall godt.

Spionbilder: Mercedes-Benz CLK

Krympet CL
Bilen blir større enn den utgående modellen, men også både mer markant og mer elegant. Designstilen blir naturligvis i samme stil som den nye C-Klasse, noe som gjør at coupeen ser mer ut som en litt krympet utgave av den digre, luksuriøse og svært velkjørende CL.

Frankfurt 2007 - Alle nyhetene

Tradisjonen tro, er coupeen ment å være mer sportslig både hva utseendet og kjøreegenskapene angår. Derfor tilpasses understellene litt mer ambisiøs kjøring. Og under skallet får den velkjent maskineri fra C-Klasse og mer til; bilen på disse bildene er registrert som en CLK 500, med V8 og gode greier. En eller flere AMG-modeller kommer naturligvis også etter hvert. En åpen variant er også på vei.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning