Cayman med karbon

Porsche-foredleren Sportec har nå lagd et aerodynamikk-sett til Cayman og Boxster, med bedre kjøreegenskaper og utseende som resultat.

En Cayman er jo et svært hyggelig bekjentskap i utgangspunktet. Sportecs lille frontspoilerleppe skal gjøre den enda mer stabil i høy fart.
En Cayman er jo et svært hyggelig bekjentskap i utgangspunktet. Sportecs lille frontspoilerleppe skal gjøre den enda mer stabil i høy fart.
Publisert Oppdatert

Porsches minste modeller, Boxster og Cayman, byr på kjøreegenskaper i toppklasse, til en prislapp som ikke er altfor skremmende. Og selv med den minste motoriseringen, har de også svært hyggelige prestasjoner.

Bilder: Sportec Porsche Cayman
Frankfurt 2007 - Alle nyhetene

Sveitsiske Sportec har foredlet Porsche i mange, mange år. Nå har de gitt de små Porschene et diskret stylingsett, som både kommer de aerodynamiske egenskapene og utseendet til gode.

Mer stabil
Den lille frontspoilerleppa skal presse snuta mot bakken, noe som gir økt stabilitet i hastigheter over 100 km/t. Og den nye hekkvingen gir tilsvarende virkning.

Til sammen koster dette snaut 12 000 kroner, og du kan selv velge om du vil ha de lakkert i bilens farge eller i synlig, svart karbonfiber. Og i tillegg kan du selvsagt kjøpe mye annet til bilen hos Sportec; de kan for eksempel trimme Cayman S til 405 hk, noe som gir den en 0-100-sprinttid på 4,3 sekunder og 300 km/t i toppfart. Nye hjul, bremser, nytt understell og en rekke andre ting er også tilgjengelig til bilene.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning