Camaro uten hatt

Vet du hvor lang tid det tar å kappe taket av en bil? Ett år.

Foto: © 2006 General Motors
Publisert Oppdatert

For akkurat ett år siden var vi der vi er nå, i Detroit. En av hovedattraksjonene på utstillingen kom fra Chevrolet, og på emblemet bak stod det Camaro. Jepp, den gjenoppstod fra de døde der og da.

Nå står jeg her igjen, på slaget ett år senere, og hva ser vi. Jo da, nok en Camaro, og det skulle ikke forundre meg om det er den samme. Men nå har de jammen kappet taket av den, og vips mine damer og herrer, de har en verdenslansering av Chevrolet Camaro Cabriolet.

Dersom det høres ut som jeg kjimser av det, så er det overhodet ikke meningen. Når Camaro en dag kommer på markedet, så er det ikke til å komme unna at mange ønsker den uten tak, i hvert fall fast tak. Som Chevrolet helt riktig påpeker, så er Camaro en yndet bruktbil for den yngre generasjonen, og denne nykomlingen vil nok sette minnet i kok hos mange av deres fedre. Det fine er jo at disse gamlingene nå er godt etablerte menn, og har råd til å kjøpe drømmebilen sin rett fra pressa. Noen store forandringer fra fjorårets lansering er dette altså ikke, men det er en fin måte for Chevrolet å oppretthode fokus på. I det minste frem til vi får se produksjonsmodellen klar i butikkene.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning