F1-KABALEN GÅR OPP:

BUTTON INN – SATO UT

Nå som det er klart at Jenson Button fortsetter i BAR-Honda kan forhandlingene om hvem som skal kjøre hva i 2006 virkelig begynne.

4333f18b358e5.jpg
4333f18b358e5.jpg
Publisert Oppdatert

Alle i F1-sirkuset har ventet på at Jenson Button skulle bestemme seg. Den unge briten har som de fleste vet ikke så lett for akkurat det, men nå er det i hvert fall bestemt at han skal fortsette i BAR-Honda.

 

Klikk for å se større bilde i nytt vindu

Jenson Button pleier å få det som han vil

Jenson Button får det stort sett som han vil. I fjor sa han at han skulle kjøre for Williams, men var nødt til å fortsette i BAR-Honda på grunn av en gjeldende avtale. For 2006-sesongen hadde han imidlertid en avtale om å kjøre for Williams, men da ville plutselig ikke Jenson det lenger.

 

Og nå har BAR-Honda "kjøpt" Jenson av Williams. At briten enda ikke har vunnet et løp ser de fleste ut til å glemme

Barrichello og Button

Dermed blir det Rubens Barrichello og Jenson Button som skal kjøre BAR-Honda i 2006. Takuma Sato må finne seg en ny arbeidsgiver, men det blir trolig utenfor F1. Han har ikke akkurat imponert i år.

 

Klikk for å se større bilde i nytt vindu

Rubens Barrichello skal kjøre for BAR-Honda neste sesong.

For noen dager siden ble det også klart at Red Bull har kjøpt Minardi-teamet. Det nye teamet blir Red Bulls juniorteam, og de to førerne blir trolig Vitantonio Liuzzi og Scott Speed.

 

Det betyr at Christijan Albers og Robert Dornboos nå finne seg nye arbeidsgivere. Vi tror ikke de finner dette i Formel 1.

 

Når det gjelder Jordan vil det teamet til neste år hete Midland, og de har allerede testet Anthony Davidson. Vi tror også Flavio Briatore vil gi sin protege, Heikki Kovalainen, en sjanse i F1 og den mektige Renault-bossen kan kjøpe en plass i Midland-teamet.

 

BMW har allerede sikret seg Nick Heidfeld, og vi tror også Nico Rosberg får en sjanse i dette teamet. Og tror vi Antonio Pizzonia får sjansen i Williams ved siden av Mark Webber.

 

Det betyr at vi må vinke farvel til Albers, Dornboos, Narain Karthikeyan, Tiago Monteiro, Jacques Villeneuve og Takuma Sato.

 

[email protected]

 

 

 

 

Slikt tror vi teamene ser ut i 2006:

Ferrari: Michael Schumacher og Felipe Massa

 

McLaren: Kimi Räikönen og Juan Pablo Montoya

 

Renault: Fernando Alonso og Giancarlo Fisichella

 

Toyota: Ralf Schumacher og Jarno Trulli

 

BAR-Honda: Jenson Button og Rubens Barrichello

 

Williams-BMW: Mark Webber og Antonio Pizzonia

 

BMW: Nick Heidfeld og Nico Rosberg

 

Midland F1: Anthony Davidson og Heikki Kovalainen

 

Red Bull: David Coulthard og Christian Klien

 

Red Bull Junior: Vitantonio Liuzzi og Scott Speed

 

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning