Blir testet i USA

Neste generasjon Golf er ikke langt unna. Vi har spionbildene fra Volkswagens testing.

Neste Golf får et litt mer sporty utseende. Foto: Automedia
Neste Golf får et litt mer sporty utseende. Foto: Automedia Foto: Automedia, Inh. Andreas Conradt
Publisert Oppdatert

Det tar visstnok nesten dobbelt så lang tid å bygge et eksemplar av dagens Golf som et eksemplar av en hvilken som helst konkurrent. Det koster naturligvis mye penger, og Volkswagens sjefer og eiere vil prøve å gjøre noe med det. Salget av bilen går heller ikke helt som forventet.

Bilder: Golf 6 spionbilder
Bilder: Alle bilgalleriene

Kommer i 2008
Neste generasjon Golf, den sjette i rekken, skal komme på markedet mot slutten av 2008. Men testingen av bilen pågår allerede for fullt, og våre spionfotografer har kommet over både tre- og femdørsmodellen på test i USA.

Samme plattform - mer sporty
Den sjette Golfen skal bygges på den samme plattformen som dagens modell - om enn i en noe modifisert form. Det i seg selv sparer store utviklingskostnader. Samtidig gir Volkswagen bilen et noe mer spennende og dynamisk utseende - mange av konkurrentene har jo biler som ser mye tøffere ut enn Golfen.

Selv om det går rykter om at antall Golf-varianter skal reduseres for å spare ytterligere kostnader, kan du fortsatt regne med at den blir tilgjengelig med et stort knippe motorer og girkasser når den kommer i 2008.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning