STARTECH CHRYSLER 300C TOURING:

BARSKESTE STASJONSVOGNA I GATA

Startech leverer nå full pakke til Chrysler 300C Touring.

42949694d0a9b.jpg
42949694d0a9b.jpg
Publisert Oppdatert
img
img
img
For et halvt år siden skrev vi om Startechs bearbeidete Chrysler 300C. Nå er stasjonsvognvarianten 300C Touring på markedet, og Startech gjør også denne enda barskere enn originalen.

Mer muskuløs

Det er vel få nye stasjonsvogner som har et mer markant og tøffere utseende enn Chrysler 300C Touring.

Startech tar den enda et skritt lenger. En ny frontspoiler festes til originalstøtfangeren, og skal i tillegg til barskt utseende gi økt stabilitet i høyere hastigheter.

Bak har 300C Touring fått en ny støtfanger med plass til Startechs sportseksosanlegg i rustfritt stål - med et stort, ovalt utblås på hver side. I følge tuneren skal eksosanlegget by på friskere toner fra V6- eller V8-motoren.

Og den lille hekkspoileren ser jo heller ikke helt feil ut på denne bilen. Det gjør heller ikke de nye, dypere og bredere sideskjørtene.

Litt lavere, takk!

Nye fjærer - som tuneren hevder er utviklet for å passe perfekt til de originale støtdemperne - legger bilen 40 millimeter nærmere bakken. De skal også stive opp bilen noe, og dermed gi en litt fastere kjøreopplevelse - men tuneren passer også på å fortelle at komforten skal være ivaretatt.

En såpass diger bil som dette er krever jo også voksne hjul. Startechs tjuetommere (ni tommer brede) er skodd med 245/45-dekk foran og 275/35-dekk bak. Sammen med senkesettet skal dette gi en mer sportslig kjøreopplevelse, og vi må si at det ser bra ut.

Lyser for deg

img
Startech har en rekke små og større detaljer som kompletterer 300C Touring´en. De nye sideskjørt-dekslene har fem integrerte LED-lys på hver side, som tennes når du låser opp med fjernkontrollen eller tar i dørhåndtaket. Dermed slipper du å tråkke rett i søledammen på vei ut eller inn av bilen.

Også litt interiør-pynt

Innvendig er det omtrent ingen grenser for hva Startech vil levere til kunder - bare fantasien er i orden og betalingsvilligheten stor.

I hyllene finnes innstegslister med opplyst Startech-logo, du kan komplettere bilen med mer treverk enn det som sitter i fra fabrikken, og du kan få dørsider og armlener i alcantara.

Kanskje girspaktopp, pedalsett og låsepinner i aluminium også hadde vært noe?

img
img
Skreddersøm

I tillegg står Startechs skredderavdeling klar om du har spesielle ønsker hva kledning angår - enten det gjelder spesielle materialer eller kvaliteter, eller farger.

Og nå som bilen din er fullstappet av deilig lær, blank aluminium og fineste treverk, må du jo sørge for at de i baksetet har noe å hygge seg med når dere er på langtur.

Litt for de små - og store?

Startechs multimediapakke gir deg en spesiallaget takkonsoll med en 10,2-tommers skjerm og DVD-spiller, samt to par trådløse hodetelefoner.

Så kan du altså cruise rundt i gata med din barske 300C Touring, mens barna i baksetet ser på Sesam Stasjon og ikke bryr seg om alle som glaner

Mer på www.startech.de

 

[email protected]

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning