Barskere Astra

Den tyske Opel-tuneren Steinmetz har full pakke til de aller fleste Opel-modellene. Nå har de utviklet en ny serie med oppgraderingsbiter til den ansiktsløftede Astra som kom i fjor. Tuningbitene finnes både til stasjonsvogna og femdørs kombicoupé.

Publisert Oppdatert

Astra´en kan utstyres med en åpen grill med bikubemønster, ny frontfanger med mer markante former og større luftinntak, og nye sideskjørt som gjør at bilen virker lavere. De nye sidespeilene - med varme og elektrisk justering - passer fint til bilen, og den nye hekkvingen skal gi økt marktrykk. Den nye støtfangeren bak følger opp designen fra Steinmetz´ nye front og sideskjørt, og gir også plass til tunerens forskjellige eksosendestusser.

Du kan også pynte opp Astra´en din med grå fartsstriper og et nytt tanklokk i aluminium. Interiøret kan også få sitt, med nye innstegslister, håndbrekkhåndtak i aluminium og et nytt sett gulvmatter med Steinmetz-logoen på.

Litt teknisk også
Tuneren tilbyr også tekniske oppgraderinger av Astra. Et senkesett legger den 30 millimeter nærmere bakken, og skal gi litt kvassere kjøreegenskaper. De selger deg i tillegg komplette hjulpakker i forskjellige design, fra 16 til 19 tommers størrelse - sistnevnte med opptil 225/35-dekk rundt om.

Da gjenstår det bare å få litt mer kraft i bilen, og Steinmetz har utviklet et trimsett til den flotte, 150 hk sterke dieselmotoren på 1,9 liter. Effekten økes til 175 hk, og dreiemomentet økes fra 315 til 380 Nm. Euro 4-utslippskravene tilfredsstilles fortsatt, og tuneren gir to års garanti på trimmingen.

Mer på www.steinmetz.de .

[email protected]

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning