Bærbar for bilgale

Trenger du ny laptop, og har lyst på noe litt utenom det vanlige? Hva med en som viser hvilken bilen du digger?

Hummer-PC´en er tøff, og skal tåle juling.
Hummer-PC´en er tøff, og skal tåle juling.
Publisert Oppdatert

BIL-PC: SE BILDENE

Bilprodusentene er ofte flinke til å brande saker og ting - det finnes ikke grenser for hva du kan få kjøpt med en eller annen billogo på. Noen er mer kreative enn andre, og sterke merkenavn får ofte hjelp av andre selskaper for å lage noe spesielt. For eksempel bærbare PC´er. Her er et lite knippe:

For de røffe - eller klønete
Hummer produserer biler for dem som ønsker å vise hvor røffe og tøffe de er. Hummer-laptop´en er bygget for å tåle risting, høye temperaturer og generell tøff bruk. Skallet er av en magnesium-legering, og batteriet skal ha svært god kapasitet. Den tåler også at du søler noe flytende over den, og skal takle at du mister den i bakken. I tillegg kan du få den med en ekstra lyssterk skjerm som gjør den lettere å bruke i sterkt sollys, du kan bestille den med fastmontert bærehåndtak, touchscreen, og innebygget GPS-mottaker.

PC´en har naturligvis utseende inspirert av bilene, og er prydet med Hummer-logoen både her og der. Prisen for Hummer-laptop´en begynner på snaue 14 000 kr, og er tilgjengelig fra www.hummerstuff.com.

Svensk og kjapp
Våre venner hos Koenigsegg har også solgt laptop´er en stund. Deres samarbeidspartner www.trademarkdesign.se selger nå to varianter, oppkalt etter henholdsvis "s tandard-Koenigsegg" CC8S og den nye toppmodellen CCR. Lillebror - som er helt ålreit spekket - koster 12 500 kroner pluss porto og mva., mens storebror koster drøye 16 000 pluss porto og mva.

Italienske skjønnheter
Ferrari og Acer har samarbeidet i lengre tid, og for tiden tilbys to forskjellige Ferrari-laptop´er. Den ene er liten og lett, den andre større og kraftigere. Begge har fine farger og Ferrari-logo, og prisen starter på 14 990 kr hos www.acer.no.

Nå har også Lamborghini kastet seg på laptop-trenden, og i samarbeid med ASUS tilbyr de en liten, lett og kraftig maskin i gult eller svart chassis. Den gule er bygget av en magnesiumlegering, den svarte i karbonfiber. Begge er naturligvis merket med den sinte oksen. Når PC´en åpnes, har den håndleddfelter i skinn, prydet med gule sømmer - akkurat som inni en Lamborghini. De koster snaue 20 000 kr fra www.lamborghinistore.com. Sjekk også www.asus.no for spesifikasjoner.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning