Audi pynter på A6

Dagens Audi A6 har vært på markedet siden 2005, og nå nærmer den seg en midtlivsoppdatering som skal holde liv i bilen fram til 2011.

Den største endringen er i fronten; litt annen form på støtfangeren, litt andre luftinntak, og en grill uten tverrdeling er de mest synlige forandringene. Foto: Automedia
Den største endringen er i fronten; litt annen form på støtfangeren, litt andre luftinntak, og en grill uten tverrdeling er de mest synlige forandringene. Foto: Automedia
Publisert Oppdatert

Bilder: "Nye" Audi A6

Bilverdenen går raskt, og ingen produsenter kan stoppe opp og ta en pust i bakken. Og jo hardere konkurransen i en klasse er, desto viktigere er det å oppdatere modellene for å unngå en midtlivskrise.

Audi A6 kom på markedet i 2005, og tradisjonen tro skal den neste modellen komme seks år etter - altså i 2011. Dermed er den nå midt i livsløpet, og det er tid for en ansiktsløftning.

Forsiktig nesejobb
Noen voldsom endring ser det imidlertid ikke ut til å bli; støtfangeren får ny form, luftinntakene på høyre og venstre side for grillen blir større, og tåkelysene får ny design. I tillegg forsvinner panelet som holder skiltplata midt i grillen, så A6 får en enda mer markant snute.

LED og pynt
Selv om det ikke er montert på testbilen som våre spionfotografer har tatt disse bildene av, får den oppdaterte A6 garantert de samme LED-kjørelysene som vi har sett på A5, A4 og den kommende A3 cab.

Du kan også regne med at interiøret pyntes opp en smule - en basis-A6 ser jo allerede litt aldrende ut, sammenliknet med konkurrentene - og at den får mer utstyr både som standard og på ekstrautstyrslista. Regn også med en liten oppfriskning på motorsiden; mer kraft og mindre forbruk og utslipp er en fellesnevner.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning