ALMS PÅ SEBRING

AUDI HISTORISK PÅ SEBRING

Audi tok de tre første plassene i helgens ALMS-løp på Sebring. Dette fører både Audi og Frank Biela inn i historiebøkene.

405ff34c50bf8.jpg
405ff34c50bf8.jpg
Publisert Oppdatert
Klikk for å se større bilde i nytt vindu

Pierre Kaffer feirer seieren.

Tolvtimersløpet på Sebring er USAs eldste og mest prestisjefylte billøp, og innleder samtidig årets sesong i ALMS - American Le Mans Series. Audis suksessfulle R8-biler tok de tre første plassene på helgens løp, det 52. i rekken.
 
Over 100 000 tilskuere var vitne til at Audi-føreren Frank Biela skrev seg inn i historiebøkene - han er den femte føreren som har tre totalseire på Sebring. De fire andre er storhetene Phil Hill, Mario Andretti, Hans Stuck og Olivier Gendebien. Samtidig ble han den mestvinnende prototype-føreren i ALMS' historie, med sin 15. seier i serien.

R8 har tatt fem strake

Og som om ikke dette var nok for å sikre seiersfesten i Audi-leiren, ble Audi R8 den første bilen som har vunnet Sebring-langløpet fem ganger på rad.

Klikk for å se større bilde i nytt vindu

Et lykkelig Audi-team etter den historiske Sebring-helgen.

Æres den som æres bør: Biela delte bil med nykommeren Pierre Kaffer og eks-F1-føreren Allan McNish. Andreplassen ble sikret av J.J. Lehto, Emanuele Pirro og Marco Werner. Jamie Davies, Johnny Herbert og Guy Smith tok tredjeplassen med sin R8.

Og vi glemmer heller ikke at Corvette-føreren Johnny O'Connell ble den første føreren noensinne med seks klasseseire på Sebring, da han kjørte inn til sin tredje strake seier i GTS-klassen.

 

[email protected]

 

Klikk for å se større bilde i nytt vindu

Stemningsfullt om kvelden

Klikk for å se større bilde i nytt vindu

Regnvær satte ingen demper på helgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning