Anders Kjær får drømmesjansen

Etter det Vi Menn erfarfer skal stortalentet Anders Kjær kjøre en Peugeot 307 WRC i Rally Norway. Det vekker ikke bare positive reaksjoner.

Foto: Egil Nordlien
Foto: Egil Nordlien Foto: Nordlien, Egil Nordlien, Egil
Publisert Oppdatert

Sterke rykter skal ha det til at Peugeot Norge leier en Peugeot 307 WRC til Anders Kjær under den norske VM-runden i februar. 22 åringen blir sett på som et av Norges største talenter, og nå skal han få sjansen i bilen Henning Solberg kjørte i fjor.

- Det kan hende det, svarer Finn Wilhelmsen hos den norske Peugeot-importøren når vi spør om Kjær skal kjøre denne bilen i Rally Norway.

Ingen vil bekrefte opplysningene, men etter det Vi Menn kjenner til er det bare små detaljer som gjenstår før dette er i boks.

For Anders Kjær vil dette være en fin mulighet til å få vist seg frem. Larvik-gutten vant i fjor Peugeot 206 Cup i Norge, og skal denne sesongen kjøre en såkalt Super 1600-bil i både Norge og utlandet - men i Rally Norway får han altså kjøre en bil i verstingklassen.

Skuffet Linnerud
En som ikke er glad for nyheten om Anders Kjær er Tord Linnerud. Totningen kjempet i fjor helt i toppen i NM med en Peugeot 206 WRC. Etter det Vi Menn erfarer sørget Linnerud for at Shell ble en stor sponsor til Peugeot sin rallysatsing i Norge, og i kortene lå det at Linnerud skulle få støtte fra Peugeot og Shell også i 2007.

Nå ser det imidlertid ut som Linnerud verken får støtte fra Peugeot eller Shell i året som kommer, og hele rallysatsingen henger i det blå. Linnerud er påmeldt til den første NM-runden med sin Peugeot, men det er ikke sikkert han kjører den bilen.

-Vi får se, jeg vet mer om noen dager, sier en tydelig skuffet Linnerud til Vi Menn.

-For oss blir det vanskelig å støtte Tord Linnerud i år, sier Finn Wilhelmsen hos den norske Peugeot importøren.

Grunnen er nok at de heller bruker penger på at Anders Kjær skal kjøre Rally Norway. Der vil de trolig bruke like mye penger, som ellers kunne gått til å sponse Tord Linnerud for en hel sesong.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning