Alonso feiret gullet

Fernando Alonso sikret seg sin andre strake VM-tittel i Formel 1. Da ble det selvsagt fest etterpå.

Foto: Sutton
Foto: Sutton
Publisert Oppdatert
Foto: Sutton
Foto: Sutton

BILDER: DE BESTE FORMEL 1-DAMENE

Formel 1-folket er kjent for å feste, og nesten på hvert eneste F1-løp arrangeres det store fester søndag kveld. I Australia i fjor, for eksempel, hadde Red Bull-teamet leid inn den amerikanske artisten Pink til sin åpningsfest. I år var Missy Elliot underholdningen da hele Formel 1-sirkuset arrangerte en fest etter Tyrkias Grand Prix i Istanbul.

Vurderer å legge opp
Men det er først etter at sesongen er over at det tar virkelig av. I år var Sao Paulo i Brasil vertsskap for årets F1-finale og flere fester ble arrangert i millionbyen søndag kveld.

Renault-teamet hadde naturlig nok sin egen fest for å feire at Fernando Alonso ble verdensmester og at de også vant konstruktør-VM. Både Alonso og teamkamerat Giancarlo Fisichella var tilstede og som vi kan se av bilene var de godt med på festen de også.

Det var for øvrig på denne festen av Fernando Alonso avslørte at han vurderer å legge opp hvis han vinner sin tredje strake VM-tittel til neste år. Han har altså ingen planer om å prøve å slå rekorden til Michael Schumacher med sju VM-gull.

Red Bull vant igjen
Red Bull har hatt en heller laber F1-sesong, men som vanlig vant de festen også i Brasil. Denne gangen hadde Red Bull leid en hel fotballstadion for å arrangere årets største fest. De fleste F1-førerne havnet også der på kvelden.

Michael Schumacher hadde sin egen avslutningsfest hvor han hadde invitert venner og familie. På plass var blant annet norske Harald Huysman, mens lillebror Ralf Schumacher manglet.

Pressen spekulerte i ondt blod mellom de to brødrene, ettersom det er en kjent sak at de ikke har det nærmeste forholdet. Men Ralf avkreftet dette.

- Jeg må hjem til Østerrike for min sønn fyller fem år. Jeg får nok flere anledninger til å ta en drink med min bror utover høsten.

Kanskje det blir på hytta i Trysil?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning