SPIONBILDER: PORSCHE 911 FACELIFT:

911 pyntes!

Ja, det kommer som en overraskelse på oss også. Porsche sysler med en ansiktsløftning av 911!

Publisert Oppdatert

På en måte kan man jo si at Porsche i alle år har gittmodellene sine ansiktsløftning på ansiktsløftning; til og med993-generasjonen var jo 911-basisen egentlig den samme.

Mer lik Turbo
Samme dag som bildene av den nye 911 Targable frigjort, kom våre spionfotografer over noen 911´er på test iUSA. Og disse ser annerledes ut enn bilene som står ibutikken.

Frontpartiet viser et nytt lyktearrangement, støtfangeren har fåttny design med mer aggressive luftinntak - de minner nå mer omfronten på 911 Turbo. Bak får den også noen endringer påstøtfangeren, og helt nye baklys.

Innvendig finpuss
Siden Porsche først tar seg bryet med å gi911 en ansiktsløftning, vil vi anta at de bruker noen timer påinteriøret også. Ikke det at vi helt vet hva vi vil ha endret, menenda mer "finpolering" her og der er sikkert mulig å fåtil.

Motorene vil nok forbli uendrete; 3,6-literen med 325 hk og3,8-literen med 355 hk i S-modellene fungerer jo mildt sagt godtslik de er.

Snart i butikken?
Som vi ser, kan man være sikker på at Coupéog Cabriolet får ansiktsløftningen. Hva som blir gjort med Turbo ogden snarlig kommende Turbo Cabriolet, er mer usikkert. Og Targa blejo lansert med det "gamle" ansiktet, så det er hellertvilsomt at det skjer noe på den fronten på en stund.

Bilene på bildene vi har fått ser egentlig produksjonsklare ut, sådu skal ikke se bort ifra at de snart blir lansert.

[email protected]

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning