520 hk i TT!

Vi har tidligere vist Nothelles modifiserte Audi TT, med markant stylingsett, nytt understell, store hjul og ganske så heftig motortrimming. Nå har de gjort ferdig sitt heftigste trimsett til bilen: den 3,2 liter store V6´en får to turboer og voldsomme 520 hk.

Publisert Oppdatert

Råsterk og forsterket
Med så mye effekt, og 635 Nm i dreiemoment, blir den kompakte bilen mildt sagt kjapp. Og toppfarten er oppgitt til 308 km/t. Twinturbosettet er tilgjengelig både for den manuellgirede versjonen og DSG-varianten av TT, og inkluderer forsterket clutch og endret utveksling så alle kreftene kan gå gjennom drivverket uten at ting blir ødelagt.

Nothelle har i tillegg gitt TT et komplett stylingsett som gjør bilen et par hakk mer markant. En ny hekkvinge skal gi økt marktrykk for økt stabilitet i høy fart. Tuneren tilbyr også et senkesett som legger bilen 25 millimeter nærmere bakken, eller et komplett, justerbart coiloversett. Et sett lette 20-tommere - tilgjengelig i fire forskjellige farger - med 255/30-dekk på bidrar til å få kreftene ned i bakken.

Snillere trimming
De tilbyr for øvrig litt snillere trimming til TT også; den turbomatede toliteren kan trimmes i fire steg: fra 40 hk og 75 Nm til 130 hk og 120 Nm ekstra. Førstnevnte trimming skjer elektronisk, de større stegene krever mekaniske inngrep i tillegg.

Les mer på www.nothelle.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning