520-hesters Audi TT

Alle vil trimme og style Audi TT om dagen. Nothelle fant ut at de måtte skille seg ut fra mengden, og har nå lagd en versjon med voldsomme 520 hk.

Nothelles styling- og trimpakker leveres både til den åpne og den lukkede TT-en.
Nothelles styling- og trimpakker leveres både til den åpne og den lukkede TT-en.
Publisert Oppdatert

Den nye generasjonen Audi TT er blitt et svært populært utgangspunkt for tunerne. TT er jo basert på velkjent teknikk fra Audi- og Volkswagen-hyllene, og trimsettene lå i prinsippet klare allerede da bilen ble lansert.

Stylingfirmaene har også lekt seg mye med bilen - det er ikke akkurat vanskelig å finne et stylingsett som få andre har, og som samtidig treffer din egen smak midt i blinken.

Vil ikke være en av mange
Nothelle har tidligere både lansert styling og trimming til TT´en. Men faren for å forsvinne i mengden av TT-bearbeidere, er jo stor. Nå har de tatt den et stort skritt - og lanserer en trimvariant de foreløpig er helt alene om.

Tuneren, som har historie tilbake til 1967, har gitt bilen en markant frontfanger, nye sideskjørt, ny støtfanger bak med integrerte eksosendestusser og en tredelt hekkvinge. En takspoiler er også tilgjengelig.

Voldsomme hjul
Senkesettet deres legger bilen 25 millimeter nærmere bakken - eller så kan du kjøpe et komplett sportsunderstell der du selv kan justere høyde og hardhet etter ønske og behov. Et sett nye hjul hører også med; tunerens egendesignede felger er tilgjengelig i opptil 20-tommers størrelse skodd med 255/30-dekk rundt om.

Det er under panseret Nothelle-TT´en virkelig skiller seg ut. De har jo de "vanlige" oppgraderingene, der den to liter store turbomotoren på 200 standardhester kan trimmes til 240 hk, og en mer omfattende ombyggingsjobb gir deg 330 hk.

308 km/t
Men med den 3,2 liter store V6-en har du nå fått et nytt valg i tuningverdenen: Nothelle gir den to turboladere, noe som øker effekten fra standardbilens 250 hk til enorme 520 hk og 635 Nm!

Dette trimsettet finnes både for manuellgir- og DSG-variantene. Nothelle forteller at de har forsterket clutchen og endret på girutvekslingen for at drivlinja skulle holde over tid. Og toppfarten er også heftig: TT´en gjør 308 km/t!

Du kan lese mer om dette på www.nothelle.com

SE BILDER HER

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning