Yamarin 44 SC

Liten, men kjapp

Yamarin 44 SC er den minste skjærgårdsjeepen i Yamarin-programmet.

Publisert Oppdatert

Yamarin 44 SC er en liten og ganske rimelig skjærgårdsjeep. Med den Yamaha F40 som satt på vår testbåt, ligger prisen på ca. 118 000 kroner.

Yamarin er kjent for gode skrog, og Yamarin 44 SC oppfører seg fint i sjøen. Skroget virker robust og svarer villig på bruk av motortrimmen. Båten takler både småsjø og litt større bølger bra. Du skal kjøre ganske tøft før slagene blir for harde. Båten styrer jevnt i krappe svinger og føles underholdene og trygg på samme tid.

Yamahas F40 er største motoralternativ på båten, og gir et godt fartspotensial. Under gode forhold ser du 30 knop som toppfart, og du har et fint område for marsjfart mellom 20-25 knop. Akselerasjonen er god, og motoren går pent og stille i så å si alle hastighetsområder.

Førerplassen er til høyre på akterbenken og fungerer greit. Vindskjermen gir bra ly for vinden og du sitter relativt behagelig, ikke minst fordi ratt og gass er godt plassert.

Det er plass til fem personer om bord, med to på akterbenken, to på midttofta og en i baugen. Ønsker du deg bedre sittekomfort, kan Yamarin levere putesett til 44 SC.

Kvalitetsinntrykket om bord er bra, og selv om Yamarin 44 SC er en relativt liten båt, har den egenskaper som gir et større bruksområde enn man skulle tro.

Tekniske data:

Yamarin 44 SC Lengde: 4,35 m Bredde: 1,8 m Vekt: 300 kg Personer: 5 Maks motor: 40 hk Pris: 118 300 med Yamaha F40

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning