Westline W34

Westline W34: Modig svenske

Westline holder til i Trollhättan i sydvest-Sverige. Her har man en stund bygget to 23- og 24-fots walkaround-modeller. Med Westline W34 tar man steget om bord i en helt ny klasse.

Publisert Oppdatert

Westline W34 er en av de bokstavelig talt store svenske nyhetene på båtmessen i Göteborg 2007. Johan Holm, som designer og bygger båtene, er glad i walkaround-konseptet. Derfor har han forsøkt å gjøre sin Westline W34 så lett som mulig å bevege seg rundt i, selv om båten har utforming som en daycruiser med bomuligheter.

Under dekk er det nemlig plass til fire overnattingsgjester, to i en separat bauglugar og to i en midtlugar. Imellom de to lugarene er det plass til en liten salong og dusj/toalett-rom.

Pentry har fått plass utendørs på babord side, på styrbord side finner du en stor U-sofa med plass til gjestene. To solide stoler ved førerposisjonen ser innbydende komfortable ut.

Westline W34 koster 1 685 000 svenske kroner med en Volvo Penta D6-310 om bord. Johan Holm forteller at han allerede har solgt noen eksemplarer av 24-foteren sin i Norge, gjennom forhandlere i Sandefjord og Stavanger. Og han ser gjerne at han blir kvitt noen 34-fotere til nabolandet i øst også...

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning