Watski Tube Spoon

TRYGG LANDING

Watski Tube Spoon er en oppblåsbar vannleke som henvender seg til et bredt publikum. Det gjør den etter min mening til en av sommerens klareste favoritter.

Pluss ikon
Sist oppdatert

Her har ingen funnet opp kruttet på nytt; det hele dreier seg om å henge fast og ikke slippe taket.

Det er begrenset hvor aktivt du kan styre Spoon'en, og den er ingen flyver over bølgekantene, noe som nok gjør den litt tam for enkelte. Men dersom farten er stor nok i svingene, har det å henge på slep likevel klare paralleller med andre risikosporter, som for eksempel å gå i bånd med et hissig beist av en rottweiler.

Spoon'en er uansett stor nok til både knestående og stående kjøring, og med gode håndtak både foran og på toppen, kan du rulle mot siden i svingene uten å risikere å velte over.

Watski Tube Spoon er dessuten stor og myk, noe som betyr mindre juling i bølgene enn med andre modeller jeg har prøvd, og dersom du har nok saft i armene, kan du tåle en dans med G-kreftene uten å måtte slippe taket.

Dette er en av de minste oppblåsbare lekene der to personer kan kjøre samtidig, noe vi ikke fikk prøvd ut denne gangen, men som garantert vil sette en spiss på tilværelsen i kjølvannet der bak.

Og dersom mor skulle mene at den er for stor og klumpete til å ha med på turen, kan du argumentere med at den også fungerer utmerket som vannmadrass.

Denne saken ble første gang publisert 17/06 2008, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også