Båtførerprøven - kurs, quiz og iPhone app

Test deg selv: Klarer du båtførerprøven?

Gratis quiz og iPhone-app.

ENDELIG: Båtførerprøven er nå tilgjengelig på iPhone - helt gratis!
ENDELIG: Båtførerprøven er nå tilgjengelig på iPhone - helt gratis! Foto: Egil Nordlien HM Foto
Publisert Oppdatert

Det nettbaserte kurset til båtførerprøven inneholder hundrevis av illustrasjoner, videoer og animasjoner - i tillegg til maritim ordbok, 350 oppgaver, lenker mv. Det er laget av høyt kvalifiserte fagfolk.

Normal pris for dette kurset er 1 480 kroner, men som leser av Vi Menn Båt betaler du kun 990 kroner.

Bestill kurset i skjemaet nederst på denne siden.

Gratis quiz: Hva kan du om båtførerprøven?

Gratis iPhone-app: Last ned her.

Hvordan fungerer kurset?

Kurset følger en naturlig progresjon og er bygget opp med lett forståelige tekster og gode illustrasjoner, animasjoner og videoer. Det gis grunnleggende kompetanse innen:

  • Sjømannskap
  • Lover og regler
  • Navigasjon

Du kan kommunisere med andre kursdeltakere via forumet, og en egen nettlærer er tilgjengelig for spørsmål og veiledning.

Hvis du lurer på hva maritime begreper og uttrykk betyr, kan du slå opp i Maritim ordbok som har hundrevis av ordforklaringer. Mange av disse er også markert i selve kursteksten, slik at du kan bare klikke på ordet og få en god forklaring.

Markedsvinneren

  • Mer enn 4000 har til nå gjennomført kurset
  • Samtlige har stått til eksamen
  • Kurset har vunnet alle tester (5 i VG)
  • I skala fra 1-10 scorer kurset 8,3 av deltakerene
  • 10 av 10 deltakere vil anbefale kurset til andre

Hvem står bak?

Kurset er laget av høyt kompetente skippere og maskinfolk, med lang erfaring i undervisning i maritime fag. Det blir fortløpende oppdatert fra kommentarer og innspill fra hundrevis av deltakere. Kurset er utviklet av Grieg Multimedia AS, som har mer enn 10 års erfaring med nettkurs. Deres produkter er i bruk på mer enn 90 prosent av alle skoler i landet, på alle nivåer.

Om eksamen

Når du har jobbet deg gjennom kurset, og kan svare på de fleste oppgaver og spørsmål, kan du gå inn på norsktest.no og velge blant 450 eksamenssteder.

Du tar med bilde og id-kort og kroner 525 til det stedet som er nærmest deg, og du må svare riktig på et visst antall av de spørsmål som du får tildelt.

Dersom du ikke står, får du forlenget kursperioden gratis.

Prøv deg på flest mulig av de 350 oppgavene som finnes i oppgavesamlingene til kurset, og få svar med en gang, før du tar eksamen.

Lykke til!


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning