Baltic

Trygg på sjøen

Baltic har lansert sine nye flyte- og redningsprodukter. Her er det alt fra enkle redningsvester, til mer avanserte flytedresser.

Publisert Oppdatert

Baltic Neo er en helt ny type flytevest, utviklet spesielt med tanke på vannsport. To lag stoff, et indre for å gi styrke og et ytre for å gi passform. To håndtak foran er for å at en passasjer på en vannscooter eller i en RIB skal kunne holde seg fast til føreren. Kraftig bånd gjør at Neo sitter godt til kroppen. Det er feste for dødmannsstropp og fem års garanti.

Baltic Hamble er en pen vest med innebygget flytelunge. Den finnes i to versjoner, en automatisk med 10 grams CO2-sylinder eller med munnstykke for manuell oppblåsing. Hamble finnes i rødt, hvitt eller svart.

Baltic Twin Female er et flyteplagg laget spesielt for jenter. Flytematerialet er fordelt på mange seksjoner og øverst er det spesielt mykt for å gi god komfort. Vesten finnes i hvitt, rødt og lyseblått.

Blatic Polar er en hel dress, beregnet for normalt båtbruk. Den minner om vanlige båtklær, men i tillegg har den god flyteevne og beskytter mot nedkjøling. Det er seks utvendige lommer, hvorav fire er fleeceforede. Det er refleks, feste for stropper og fløyte. Vannlås i ben og foringer i ermet gjør at drakten er godkjent i følge EN 15027 mot avkjøling i vann.

Baltic Delta 150 ZIP er en lett redningsvest med automatisk oppblåsing. Den har fleecekrage, seks reflekser, fløyte og løftegrep. Du kan også få den med integrert sikkerhetssele. Passer fra 40 kg og oppover.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning