Sealine SC38

Storkabriolet fra Sealine

Engelske Sealine har lansert ny sportscruiser i kabrioletversjon - SC38. Den er oppfølgeren til sportscruiseren SC29. 38-foteren hadde verdenspremiere under London Boat Show i januar.

Publisert Oppdatert

Den byr på en heldekkende kalesje i hardtoppen som kan trekkes over hele cockpiten med enkle grep. Båten har videre overnattingsmuligheter for syv personer fordelt på tre ulike kabiner.

Rederlugaren i forpiggen har midtstilt dobbeltkøye, mens salongen byr på en C-benk i lyst interiør og ellers moderne omgivelser med tilliggende toalett og dusj. Med adkomst fra salongen ligger også stikkabinen på tvers under førerplass. Tidsriktig symmetrisk instrumentering dominerer førerposisjonen, med god plass til andrestyrmann. Her råder utstrakt bruk av analoge instrumenter for hver motor og godt synlig kompass i senter. En sjeselongaktig innretning på babord byr ekstra på sitteplass eller solseng, mens en stor sittegruppe finnes akter. Utangen til badeplattformen er på babord side. Adkomst til fordekket går via like brede dollbord på hver side. Utvendig er det grå og blå toner som dominerer skroget. Den leveres med fire motoralternativer, fra Volvos D4 på 225 hestekrefter til D6 på 350 hestekrefter på hekkaggregat. Den vil ligge i prisområdet rundt 2,9 millioner kroner, avhengig av motorstørrelse.

Tekniske data
  • Lengde: 11,99 meter
  • Bredde: 3,74
  • Motor: Volvo Penta D4-D6
  • Importør: Formo Marin AS, Tlf. 35 50 99 31
  • www.sealine.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning