Sealine 35S

Solbåt fra Sealine

Om bord i Sealine 35 Sport kan du nyte de fine sommerdagene, og vil du overnatte, er det plass nok til det også – ifølge produsenten.

Publisert Oppdatert

På London Boat Show som åpner 11. januar 2008, lanserer Sealine sin nye Sealine 35 Sport. Båten baserer seg på det samme skroget som du finner på Sealine 35 SC, designet i samarbeid med Ocke Mannerfelt.

Sealine forteller at båten først og fremst er ment å skulle fungere som en sportslig dagstur- og weekendbåt, mens SC-modellen i større grad skal ta seg av turbruk. Designet preges av en lav vindskjerm rundt hele cockpiten, stor solplass på dekk og en rommelig badeplattform - det er ingen tvil om at dette er en bade- og solskinnscruiser med stor B.

Sealine hevder at plassen under dekk skal være tilstrekkelig for seks personer på overnatting, ikke minst fordi ekstrakabinen har en fleksibel køyeløsning for to eller tre personer. Det er separat dusj/toalettrom, noe som snart er et must i denne størrelsesklassen.

I motorrommet er det i første rekke Volvo Penta D4 som gjør jobben - dobbeltinstallasjoner av D4-225, D4-260 og D4-300. I tillegg til S35, viser Sealine også designskisser av den nye SC47 som lanseres sensommeren 2008.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning