Sjøen for alle

Nyhetsbonanza fra Hydrolift

Hydrolift vil gi de besøkende til båtmessen «Sjøen for alle» båtopplevelser og full valuta for inngangsbilletten.

NYHETER: Bård Eker og Hydrolift stiller med hele åtte modeller og flere nyheter.
NYHETER: Bård Eker og Hydrolift stiller med hele åtte modeller og flere nyheter. Foto: Frederik Finnes
Publisert Oppdatert

Norske Hydrolift stiller med hele åtte modeller og flere nyheter er på plass på standen i hall B i år. I tillegg har de med seg spennende produkter fra Eker Performance, kommer det frem i en pressemelding fra verftet.

SX-22 som ble lansert under Sjøen for alle i fjor er på plass.

Denne modellen har fått mye skryt for sine innovative løsninger og former, og er den blitt nominert til årets hederspris av Norsk Designråd.

2011-modellen har fått flere nyheter siden sist. S-28 vises for første gang på en messe i Norge og har med seg i bagasjen en nominasjon for årets motorbåt i Europa.

Med sine innovative løsninger og effektive skrog har målet vært å lage den mest eksklusive walk-arounden på markedet. D-fender-system og elektrisk sprayhood gjør den effektiv ved hurtig istandgjøring og skiftende vær.

S-24 SUN relanseres i ny innpakning etter at denne modellen ble flammenes rov under den store brannen i Hydrolifts lokaler sommeren 2005. Med sin solseng i baugpartiet og utrolige kjøreegenskaper er dette den ultimate solskinnsbåten. På messen vises en R-modell med flotte fargekombinasjoner etter kundens ønskemål.

Hydrolift C-32 SUN vil bli avduket under åpningsdagen fredag 18. mars. Gjennom denne modellen gir de ordentlig gass og lanserer først ut RR modellen. Med 2 x Ilmor 725 (1450 hk) og bygget i karbon skal dette bli den råeste Hydrolift som noen gang er presentert.

SE OGSå: Vi tester Hydrolift C-27.

NYHET: Hydrolift C-32 SUN vil bli avduket under åpningsdagen for «Sjøen for alle».
NYHET: Hydrolift C-32 SUN vil bli avduket under åpningsdagen for «Sjøen for alle». Foto: Hydrolift

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning