Sea Ray 210 Select: Stilig bowrider

Sea Ray 210 Select er en bowrider for de gode sommerdagene, med stor motor og et interiør skapt for vannsport og soling.

Publisert Oppdatert

SE BILDENE HER

Sea Ray 210 Select er 6,4 meter lang og veier 1676 kg. Båten kommer med to motoralternativer, begge velegnet til å sette god fart på skroget med 20-graders V-bunn. Standardmotor er Mercruisers 5,0L MPI, en V8 med 260 hk. Er ikke det nok, kan du også få båten med en Mercruiser 350 Magnum MPI. Den 5,7-liter store V8-motoren yter 300 hk.

Båten leveres med tre ulike setearrangement. Enten med hel sofa og to stoler, eller med to akterseter på hver side av motorkassen og to forstoler. Den tredje varianten har også seter på hver side av motorkassen og et dobbeltsete på passasjerplassen som kan gjøres om til solseng. Førstnevnte løsning er nok mest gangbar for norske forhold.

Sea Ray 210 Select er en litt mer påkostet og robust båt enn den 205 Sport-modellen som ble solgt i Norge i fjor, og erstatter 200 Select som var bestillingsvare her i Norge. For dem som gjerne vil ha en bowrider, men synes 220 Select blir for stor, kan dette være et spennende alternativ. Prisen er ikke klar, men kan havne i området rundt 400 000 kroner.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning